Transformatief en Lichter leven coach

Diplomering Alesa coaching

Wat een jaar en wat een geweldige ontwikkelingen allemaal! 

Niet alleen trots dat ik de opleiding tot transformatief coach aan de Bridgeman Academy succesvol heb afgerond en dus trots op mijn eigen reis en leerproces, maar ook op het feit dat hierdoor mijn praktijk Alesa coaching tot stand is gekomen! 

Enorm dankbaar dat ik mooie werk mag doen en mensen begeleid in hun eigen bewustwording en leerprocessen. In Trauma Talk #4 legt Robert heel goed uit wat mijn werk in houdt en beschik ik over de tools van zijn top 3 traumaherstelmethoden.

Wil je ook een mooi traject aangaan of aan de slag met trauma’s, angsten, belemmerende overtuigingen, kindstukken en/of regressie? Neem gerust contact met mij op. Ik heb inmiddels weer wat plekken vrij.