Alesa coachprogramma

Wil je sparren, reflecteren, verdiepen en bewustzijnsgroei?
Dan heb ik een mooi programma voor je.

Check:

Ben je nieuwsgierig?
Wil je groeien en kennis maken met spiritualiteit?
Gaat er energie verloren?
Wil je meer in je kracht komen te staan?
Voel
je behoefte jezelf beter te leren kennen?
Wil je komen tot jouw kern?
Ben je zoekende?
Wil je van je hoofd naar je hart?
Voel jij je niet helemaal in balans?
Wil je meer zingeving in je leven?
Zoek je een programma en begeleiding?
Wil jij meer jouw authentieke zelf zijn?

Over het alesa coachprogramma

Het Alesa programma is een volledig coachprogramma maar kan modulair worden doorlopen. Het beweegt om jou en je thema’s heen maar kent wel een rode draad, de 7 bestaanslagen. Het geeft inzichten en handvatten, je leert jezelf kennen vanuit meerdere lagen: persoonlijkheid, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Wie ben je eigenlijk en hoe blijf je in jouw kracht ondanks wat er om je heen gebeurt? Naast een stuk kadering gaan we ook verdiepen. Waar komen bepaalde thema’s vandaan, wat zit hier onder? We doen oefeningen en ik breng waar nodig de ontspanning.  De sessies zijn afwisselend diepgaand maar vooral informatief, interactief en vaak met wat humor en luchtigheid gebracht.

Het is een reis en vraagt openheid en eerlijkheid, naar mij als coach, maar belangrijker nog, naar jezelf.  Je beweegt je door de sessies en oefeningen heen en krijgt informatie aangereikt. Het programma beweegt om jou heen en geeft inzichten en handvatten om bewuster te leven. Een prachtig cadeau en verrijking voor de rest van je leven.

7 bestaanslagen

Ervaringen

“Zo’n acht maanden geleden kwam ik in contact met Rosita. Privé en in het werk was ik hard tegen een muur aangelopen. Ik was mezelf kwijt en wilde graag weer mijn eigen richting vinden.

Het eerste gesprek voelde vanaf het begin zeer vertrouwd en gaf mij de “moed” en een duwtje om samen met jou een coaching traject in te gaan om mijn authentieke IK weer te vinden. Je straalt rust uit, bent heel geïnteresseerd in mijn verhaal en je wilt mij écht helpen, vaak door mij simpelweg een spiegel voor te houden. Met het door jou ontwikkelde Alesa Coaching programma zijn we een weg ingeslagen, waarbij ik o.a. kennis heb gemaakt met het spirituele. Er ging een wereld voor mij open. Het was nieuw, maar toch eigenlijk ook heel herkenbaar. Ik herkende dingen in mijn dagelijks leven, die duidelijke raakvlakken met of een oorzaak in het spirituele blijken te hebben. Dat heeft gemaakt dat ik er veel meer voor open sta. Ik heb geleerd veel meer naar mijn gevoel, mijn intuïtie, mijn hart te luisteren. Hier pluk ik inmiddels elke dag de vruchten van. Wat ik hierin heel goed vond, is dat je precies aanvoelde tot hoever ik wilde gaan.

Inmiddels hebben we samen zo’n 12 coaching sessies gedaan. Het afgelopen jaar voelde voor mij als een rollercoaster, met veel ups en downs. Er gebeurde echt heel veel. Maar mede dank zij jou en het Alesa Coaching programma heb ik mijzelf weer gevonden, op de “rit” gekregen en ben ik klaar voor mijn toekomst. Nog een aantal stapjes te maken, maar ik heb er vertrouwen in dat het 100% goed komt. Ik krijg veel complimenten van anderen dat ik weer zo positief en vol energie ben. Ik ben je hier enorm dankbaar voor!”

Sjaak

Leer emoties in balans te brengen & zelfliefde te ontwikkelen:

 • Van jezelf houden
 • Je hart openen
 • Strategieën om met emoties om te gaan
 • Efficiënte zelfhulp technieken om trauma’s en angsten te verwerken

Leer je relaties en liefdesleven te verdiepen:

 • Jezelf door de spiegel van anderen te leren zien en daarmee te werken
 • Relaties te verbeteren
 • Compassie en begrip ontwikkelen
 • Intimiteit, geluk en passie in je liefdesrelatie brengen
 • Ontwikkel werkelijk geluk, compassie en voldoening

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wet van de Aantrekkingskracht
 • Kracht van Dankbaarheid
 • Doelen stellen en doelen bereiken
 • Creatietechnieken
 • Door te werken met je onderbewustzijn je eigen realiteit creëren
 • Affirmaties en visualisatietechnieken
 • Je eigen “Dream Book” ontwikkelen

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.