Lichtcirkels

Wil je meer in je kracht komen te staan ondanks alles wat er om jou heen gebeurt?
Dan zijn deze groepsessies misschien wat voor jou!

De CIRKEL:

De cirkel is het symbool van eenheid, verbinding en perfectie. Als mensen samenkomen in een cirkel, ontmoeten ze elkaar in gelijkwaardigheid. Omdat een cirkel geen begin en einde heeft, kan de energie die onderling ontstaat oneindig blijven circuleren in de groep zolang de cirkel gesloten blijft. De cirkel kan dan ook versterkend werken bij het neerzetten van een collectieve intentie, meditatie of delen van gedachten en gevoelens.

Over de lichtcirkels

We staan in groepsverband in 4 avonden stil bij gezamenlijke thema’s. In essentie gaat het er om hoe jij in jouw kracht blijft ondanks wat er om jou heen gebeurt. Hoe leef je meer vanuit liefde dan vanuit angst? Minder piekeren, minder stress, meer ontspanning, meer licht en liefde!

Vanuit verbinding met anderen de verbinding met onszelf versterken. Vanuit het hoofd naar het hart, voelen wat er werkelijk toe doet. Samen met Stieneke Ruitenbeek (Levenscounseler LI) organiseer ik 1 keer per maand een lichtcirkel met een kleine groep ‘gelijkgestemden’. 

Spreekt jou dit aan? Meld je dan aan of vraag om meer informatie. De volgende groep gaat van start woensdagavond 25 september 2024. De andere avonden zijn 23 oktober, 20 november en 11 december 2024.

Lichtcirkels Nijkerk, vrouwencirkel, mannencirkel, Stieneke Ruitenbeek

Ervaringen


“Inspirerende avonden onder leiding van 2 gedreven, enthousiaste coaches. Mooie inzichten in een sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn.”

 

 

 
“De lichtcirkels waren voor mij waardevolle avonden, samen stil staan bij dingen die in ons dagelijks leven spelen, stil te staan bij wat er
is. Liefdevolle en professionele begeleiding door Stieneke en Rosita, in meditatie, visualisatie en hoe je naar jezelf kunt kijken en hoe je om kan gaan met de uitdagingen op jouw pad. De kaartjes die we elke keer
trokken waren altijd van toepassing op mij op dat moment. Een avondje voor mijzelf in verbinding met anderen.”

 


“De avonden met 5 andere vrouwen vond ik enorm waardevol. Het heeft mij veel meer rust gebracht en ook om dingen anders te bekijken”. 

“Ik heb deze avonden als super fijn ervaren. Bij de eerste avond al voelde ik een verbondenheid met de andere deelneemsters. Het voelde bijzonder omdat we al meteen de diepte in gingen. Het leek alsof we elkaar al langer kende. Het waren avonden met een lach en een traan. Zo fijn om met andere vrouwen te delen, te sparren en te ervaren.
Stieneke en Rosita leidden deze avonden, dit ging heel natuurlijk en waren gelijkwaardige gesprekspartners en zij deelden ook hun gevoelens/struggles en waar ze mee bezig waren.
Ik ging elke avond vol energie en geïnspireerd naar huis!”

“Ik heb de lichtcirkel als een heel warm bad mogen ervaren. Rosita en Stieneke kiezen onderwerpen die je hart, lijf en verstand weer verbinden. Zij kijken ook naar wat er in de groep speelt en tunen in op de behoefte van de deelnemers. Het is echt een aanrader voor iedereen die hulp & stimulatie kan gebruiken om in het dagelijks leven in verbinding met jezelf te blijven.”
 
 
 

“Ik heb de lichtcirckel als zeer prettig ervaren.
De verbinding maken met jezelf en met elkaar, het waren waardevolle avonden voor mij.
De goede en fijne begeleiding van Stieneke en Rosita was ook zeer prettig, die je ook weer meeneemt voor verder.
Het is bijzonder hoe de kaart die je op de avond trekt jouw inzichten geeft.
Bijzondere avonden, een mooi moment voor jezelf, en dankbaar dit te hebben mogen delen met een aantal andere vrouwen.”

“Ik heb de lichtcirkel als een heel warm bad mogen ervaren. Rosita en Stieneke kiezen onderwerpen die je hart, lijf en verstand weer verbinden. Zij kijken ook naar wat er in de groep speelt en tunen in op de behoefte van de deelnemers. Het is echt een aanrader voor iedereen die hulp & stimulatie kan gebruiken om in het dagelijks leven in verbinding met jezelf te blijven.”

 

Leer emoties in balans te brengen & zelfliefde te ontwikkelen:

 • Van jezelf houden
 • Je hart openen
 • Strategieën om met emoties om te gaan
 • Efficiënte zelfhulp technieken om trauma’s en angsten te verwerken

Leer je relaties en liefdesleven te verdiepen:

 • Jezelf door de spiegel van anderen te leren zien en daarmee te werken
 • Relaties te verbeteren
 • Compassie en begrip ontwikkelen
 • Intimiteit, geluk en passie in je liefdesrelatie brengen
 • Ontwikkel werkelijk geluk, compassie en voldoening
7 bestaanslagen

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Wet van de Aantrekkingskracht
 • Kracht van Dankbaarheid
 • Doelen stellen en doelen bereiken
 • Creatietechnieken
 • Door te werken met je onderbewustzijn je eigen realiteit creëren
 • Affirmaties en visualisatietechnieken
 • Je eigen “Dream Book” ontwikkelen

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.