Wie ben ik?

Ik nodig je graag uit voor een intake om kennis te maken en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Rosita Stolwijk en mijn bewuste reis begon in 2009 toen ik een burn-out kreeg. Met 2 jonge kinderen, verhuisplannen en een baan geen goed moment. Toch heeft deze burn-out mij veel gebracht. Zo ontdekte ik tijdens een bijzondere energieweek dat ik meer kon, wist en voelde dan ik me mijn hele leven bewust was geweest. Deze inzichten bleven jarenlang wat op de achtergrond, kon er een lange tijde geen concrete invulling aan geven.

De lockdown in 2020 bracht naast beperkingen ook ruimte en bewustwording. Ik heb persoonlijk ervaren wat een transformatiecoach kan onthullen over blokkades, conditioneringen en trauma’s, vaak diep geworteld en onbekend. Hoewel confronterend, was het buitengewoon interessant. Deze ervaring leidde mij uiteindelijk naar Robert Bridgeman en zijn opleiding transformatief coachen, welke ik met succes heb afgerond. Ik heb ook diverse workshops en (online) trainingen gevolgd, waaronder die van Julia van der Valk, Rianne Manten en de Bridgeman Academy.

Momenteel combineer ik mijn werk in het bedrijfsleven met mijn eigen praktijk, Alesa coaching. Mijn leerproces stopt nooit, aangezien elke cliënt een deel van mijn groeiproces is. Mijn eigen (bewustzijns)traject is een doorlopende reis. Het is mijn passie geworden om anderen kennis te laten maken met holistisch coachen en hen te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Als dit je aanspreekt, nodig ik je uit om te ontdekken hoe je je leven beter in balans kunt brengen en je levensenergie kunt laten stromen.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.