Wie ben ik?

Ik nodig je graag uit voor een intake om kennis te maken en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Mijn naam is Rosita Stolwijk en mijn eigen bewuste reis begon in 2009 toen ik met een burn-out thuis kwam te zitten. Met 2 jonge kinderen, verhuisplannen en een baan geen goed moment. Tijdens een bijzondere energieweek leerde ik dat ik meer kon, wist en voelde dan waar ik me mijn hele leven bewust van was. Na de draad weer te hebben opgepakt bleef dit jarenlang op de achtergrond aanwezig maar wist er geen concrete invulling aan te geven. De lockdown in 2020 heeft mij naast beperkingen ook ruimte gebracht en bewuster gemaakt. Ik heb bij een transformatiecoach zelf mogen ervaren wat er aan blokkades, conditioneringen, trauma’s en al niet meer in je systeem kunnen zitten, vaak van al heel lang geleden en meestal onbekend. Confronterend maar super interessant! Dit heeft mij uiteindelijk geleid naar Robert Bridgeman en zijn opleiding transformatief coachen welke ik succesvol heb afgerond. Ook heb ik diverse workshops en (online) trainingen gevolgd o.a. bij Julia van der Valk,  Rianne Manten en bij de Bridgeman Academy.

Momenteel combineer ik het bedrijfsleven met mijn praktijk Alesa coaching. Ik leer nog iedere dag en zal dat ook altijd blijven doen aangezien iedere cliënt ook onderdeel is van mijn leerproces. Daarnaast is mijn eigen (bewustzijns)traject ook een doorlopende reis. Het is mijn passie geworden om anderen ook kennis te laten maken met deze holistische manier van coachen en hen te begeleiden in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  Spreekt dit je aan? Ik nodig je graag uit meer en meer te laten ontdekken hoe je je leven beter in balans kunt brengen en je levensenergie te laten stromen.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.