Intuïtieve coachsessies

Samen gaan we met jouw hulpvragen aan de slag om bij de antwoorden te komen die zich al in jou bevinden.

Herken jij dit?

Wil je graag jezelf beter leren kennen?
Vind jij het lastig om de controle los te laten?
Voel jij je onrustig of ervaar je stress?
Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet?
Heb je dingen die je graag wilt veranderen?
Wil je graag patronen doorbreken?
Wil je van bepaalde angsten af komen?

Iedereen draagt bagage met zich mee. We kennen allemaal wel momenten dat we wat vastlopen of het lastig vinden om veranderingen door te voeren. Patronen zijn ingeslepen en onze filters doen hun werk om ons te laten kijken naar de wereld op de manier die we zelf hebben aangeleerd.

Hoe mooi zou het zijn als er een aantal angsten, overtuigingen, patronen kunnen worden doorbroken? In coachsessies neem ik je mee voor een kijkje naar binnen. Waar komen deze stukken vandaan en gaat het misschien wel een tandje dieper? Vaak weten we niet waar bepaalde gedragingen vandaan komen. Is het een opgelopen trauma, een kindstuk dat niet is geheeld of hebben we overtuigingen van anderen overgenomen?

Een voorbeeld: stel dat je voor een grote groep mensen een presentatie wilt houden, maar dit levert veel stress op. Wat gebeurt er dan? Je handen trillen, misschien ga je wel zweten (fysieke reactie), je bent bang en durft niet (emotionele reactie), je denkt bij jezelf: “zie je wel, ik kan het niet” (mentaal stuk) en je blokkeert volledig (energetisch stuk). Hoe fijn is het dan te onderzoeken waarom hier een angst/blokkade op zit en waar dit vandaan komt? Nog beter als ik ook nog methoden ken die jou kunnen helpen die angsten en blokkades te verminderen, misschien zelfs te helen? Dat is coachen op een holistische manier en helpt jou om te gaan met deze of andere uitdagingen.

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Ik ga uit van het principe dat we allemaal met elkaar zijn verbonden en dat alle antwoorden al aanwezig zijn in het hier en nu. Ik begeleid je om bij deze antwoorden te komen en geef tijdens de sessies terug wat ik zie, voel en waarneem. De coaching is op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Aanpak

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Ik ga uit van het principe dat we allemaal met elkaar zijn verbonden en dat alle antwoorden al aanwezig zijn in het hier en nu. Ik begeleid je om bij deze antwoorden te komen en geef tijdens de sessies terug wat ik zie, voel en waarneem. De coaching is op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid.

We beginnen met een kennismaking. Dit kan in mijn praktijk maar mag ook online. Voelen we ons beiden vertrouwd genoeg dan plannen we een intake van ca. 1,5 uur. Op die manier leren we elkaar nog beter kennen en gaan we op onderzoek naar de thema’s die zich aandienen. In deze intake duiken we al een klein beetje meer de diepte in.

Aan het einde of na de intake koppel ik de besproken thema’s terug en maken we samen een plan van aanpak voor de vervolgsessies. Deze sessies vinden doorgaans 1x per 2 weken plaats en duren meestal 1,5 – 2 uur.

Welke tools zet ik o.a. in?

 • Emotional Freedom Technique (EFT)
 • Losmaken van emotionele banden
 • Trance inductie
 • Transformeren van energetische banden
 • Protocollen volgens Altazar Rossiter methode
 • Regressie
 • Reïncarnatietherapie
 • Dagdroomtherapie
 • Compassie-oefening
 • Spiegelmethode
 • Ademhalingstechnieken
 • Geleide meditaties
 • Ontspanningsoefeningen
 • Visualisaties

HET ALESA COACHPROGRAMMA

Na een paar jaar met cliënten gewerkt te hebben en door hen geïnspireerd is mijn eigen Alesa coachprogramma ontstaan. Een volledig programma dat modulair is opgebouwd met als basis de 7 bestaanslagen.

We sparren, reflecteren, verdiepen en gebruiken meerdere elementen uit het Lichter leven programma. Verdieping of healing nodig? Dat kan, ik beweeg om jou en jouw thema’s heen. We doen oefeningen en ik breng waar nodig de ontspanning. De sessies zijn afwisselend diepgaand maar vooral informatief, interactief en vaak met wat humor en luchtigheid gebracht.

HET LICHTER LEVEN PROGRAMMA

Ontdek je ware zelf en manifesteer je passies met het Bridgeman Lichter Leven programma. In tien (twee uur durende) sessies, begeleid ik je met transformatiemethoden. We werken aan balans in je mentale, emotionele, fysieke en energetische lichaam.

Je krijgt een werkboek, werkt aan jouw belemmerende overtuigingen, angsten, patronen en blokkades, Waardoor je uiteindelijk waardevolle stappen in je leven integreert. Deze krachtige training mag ik faciliteren als Lichter leven coach vanuit de opleiding tot transformatiecoach bij de Bridgeman Academy.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.