Intuïtieve coachsessies

Samen gaan we met jouw hulpvragen aan de slag om bij de antwoorden te komen die zich al in jou bevinden.

Herken jij dit?

Wil je graag jezelf beter leren kennen?
Vind jij het lastig om de controle los te laten?
Voel jij je onrustig of ervaar je stress?
Wil jij ontdekken waarom je doet wat je doet?
Heb je dingen die je graag wilt veranderen?
Wil je graag patronen doorbreken?
Wil je van bepaalde angsten af komen?

Iedereen draagt bagage met zich mee. We kennen allemaal wel momenten dat we wat vastlopen of het lastig vinden om veranderingen door te voeren. Patronen zijn ingeslepen en onze filters doen hun werk om ons te laten kijken naar de wereld op de manier die we zelf hebben aangeleerd.

Hoe mooi zou het zijn als er een aantal angsten, overtuigingen, patronen kunnen worden doorbroken? In coachsessies neem ik je mee voor een kijkje naar binnen. Waar komen deze stukken vandaan en gaat het misschien wel een tandje dieper? Vaak weten we niet waar bepaalde gedragingen vandaan komen. Is het een opgelopen trauma, een kindstuk dat niet is geheeld of hebben we overtuigingen van anderen overgenomen?

Een voorbeeld: stel dat je voor een grote groep mensen een presentatie wilt houden, maar dit levert veel stress op. Wat gebeurt er dan? Je handen trillen, misschien ga je wel zweten (fysieke reactie), je bent bang en durft niet (emotionele reactie), je denkt bij jezelf: “zie je wel, ik kan het niet” (mentaal stuk) en je blokkeert volledig (energetisch stuk). Hoe fijn is het dan te onderzoeken waarom hier een angst/blokkade op zit en waar dit vandaan komt? Nog beter als ik ook nog methoden ken die jou kunnen helpen die angsten en blokkades te verminderen, misschien zelfs te helen? Dat is coachen op een holistische manier en helpt jou om te gaan met deze of andere uitdagingen.

Mijn coaching gebeurt op intuïtieve wijze, maar kent wel een methodiek. Ik ga uit van het principe dat we allemaal met elkaar zijn verbonden en dat alle antwoorden al aanwezig zijn in het hier en nu. Ik begeleid je om bij deze antwoorden te komen en geef tijdens de sessies terug wat ik zie, voel en waarneem. De coaching is op basis van gelijkwaardigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Aanpak

We beginnen met een intakegesprek van 1 – 1,5 uur. Op die manier leren we elkaar beter kennen en gaan we op onderzoek naar de thema’s die zich aandienen. Mijn ervaring is inmiddels dat er in dit gesprek al een aantal interessante hulpvragen naar voren komen waar we mee verder kunnen.
Na de intake koppel ik de thema’s terug en de gemaakte afspraken zodat we in 3, 5 of 10 vervolgsessies van ca. 1,5 – 2 uur hiermee aan de slag kunnen.

Welke tools zet ik o.a. in?

 • Emotional Freedom Technique (EFT)
 • Losmaken van emotionele banden
 • Trance inductie
 • Transformeren van energetische banden
 • Protocollen volgens Altazar Rossiter methode
 • Regressie
 • Reïncarnatietherapie
 • Dagdroomtherapie
 • Compassie-oefening
 • Spiegelmethode
 • Ademhalingstechnieken
 • Geleide meditaties
 • Ontspanningsoefeningen
 • Visualisaties

Het Lichter Leven programma

Wil je echt aan de slag en groeien? Dan is het Bridgeman Lichter leven programma misschien iets voor jou? Een persoonlijke reis waarin groei van bewustzijn, verdieping en een gegarandeerde transformatie plaatsvindt. Je leert te werken met je mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam om zo een betere balans te creëren. Je ontdekt wie je werkelijk bent, kijkt naar jouw gewenste leven en ontdekt wat je passies zijn, om deze vervolgens in je leven te manifesteren.

In dit programma zijn transformatiemethoden verweven die ik voor jou mag faciliteren. Samen gaan we op reis in tien sessies van twee uur. Je ontvangt een werkboek en je werkt aan jouw belemmerende overtuigingen, angsten, patronen en blokkades. Inclusief veel beeldmateriaal, thuisopdrachten en het integreren van waardevolle stappen in je leven. Deze krachtige training mag ik faciliteren als gecertificeerd Lichter leven coach.

Het Alesa coachprogramma

Na een paar jaar met cliënten gewerkt te hebben en door hen geïnspireerd is mijn eigen Alesa coachprogramma ontstaan. Een volledig programma dat modulair is opgebouwd met als basis de 7 bestaanslagen.

We sparren, reflecteren, verdiepen en gebruiken meerdere elementen uit het Lichter leven programma. Verdieping of healing nodig? Dat kan, ik beweeg om jou en jouw thema’s heen. We doen oefeningen en ik breng waar nodig de ontspanning. De sessies zijn afwisselend diepgaand maar vooral informatief, interactief en vaak met wat humor en luchtigheid gebracht.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.