ervaringen

Ik ervaar in mijn samenwerking met cliënten op sommige momenten pure magie. De kracht van het veld en de intentie om met zichzelf aan de slag te willen gaan. Dit maakt het werk zo dankbaar en mooi!

coachsessies

Alesa coaching - spiritualiteit en transformatie

Pavlina

De subtiele en tegelijk zeer diepe transformatie die ik dankzij de sessies met Rosita mocht ervaren is een van de meest waardevolle cadeaus die ik mezelf heb kunnen geven en die me is gegund. 
Rosita heeft me begeleid in mijn zoektocht naar balans, geluk, liefde en zelfliefde. Elke sessie voelde zeer ontspannen, vertrouwd, veilig en gekruid met gezonde portie humor. Vanaf het eerste moment voelde ik me `thuis` in haar praktijk, ik kon mezelf zijn waardoor ruimte ontstond tot nieuwe inzichten en groei.
Rosita is een professionele, inspirerende, liefdevolle ,krachtige en empathische coach bij wie je op het juiste adres bent!

Richard

Ik deel graag mijn ervaring met Rosita als coach tijdens een intuïtieve healingsessie. Ze voelde aanwezig, creëerde een prettige setting, straalde rust uit en begeleidde me heel mooi door de verschillende stappen in de sessie. Ze heeft een zachte manier van communiceren, terwijl ze tegelijkertijd haarscherp is en weet wat ze doet. Ik heb een blokkade los kunnen laten, waardoor meer van mijn levensenergie kon gaan stromen. Hierdoor ervaar ik meer focus, kracht en energie in mijn dagelijkse leven.

Mandy

Na ons kort voorgesprekje gingen we samen de sessie in. Je voelde feilloos aan waar we diepte in mochten gaan. En stuurde daar heel mooi op aan. Zodat ik nog een laagje af kon pellen. Krachtig vanuit zachtheid. Ik vond het zo mooi dat ik dingen niet doorhad maar jij die helder aanvoelde. Ik ben je dankbaar dat dit thema voor mij nu zachter voelt. Zodat de energie wat meer flowt op dat gebied in mijn leven. Mocht ik nog een keer een transformatie sessie willen dan kom ik heel graag bij je terug.

Twan

Tijdens de sessie kreeg ik al meteen een fijn gevoel van vertrouwen en openheid. Ik kon mijn verhaal dan ook op een kwetsbare manier delen. Wat zorgde voor een mooie transformatie. Rosita liet me ervaren dat er een toegankelijkheid is om met zachtheid en zelfacceptatie naar mezelf te kijken. Zo dankbaar voor 🙏🏽.

Marlene

Veranderingstrajecten kunnen best spannend zijn, maar Rosita maakt dat het vertrouwd en veilig voelt. Ik heb er erg veel aan gehad, terwijl het ‘maar’ een paar sessies zijn geweest.

Ik kan Rosita zeker aanbevelen!

Martine

Rosita is een zeer betrouwbare en integere coach. Zij stelt je erg op je gemak en doet er alles aan om je te helpen. Sommige sessies zijn heel intens. Door haar rust en vertrouwen kom ik iedere keer weer een stap dichter bij mijn ware zelf.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Alesa coachprogramma

Sjaak

Zo’n acht maanden geleden kwam ik in contact met Rosita. Privé en in het werk was ik hard tegen een muur aangelopen. Ik was mezelf kwijt en wilde graag weer mijn eigen richting vinden.

Het eerste gesprek voelde vanaf het begin zeer vertrouwd en gaf mij de “moed” en een duwtje om samen met jou een coaching traject in te gaan om mijn authentieke IK weer te vinden. Je straalt rust uit, bent heel geïnteresseerd in mijn verhaal en je wilt mij écht helpen, vaak door mij simpelweg een spiegel voor te houden. Met het door jou ontwikkelde Alesa Coachprogramma zijn we een weg ingeslagen, waarbij ik o.a. kennis heb gemaakt met het spirituele. Er ging een wereld voor mij open. Het was nieuw, maar toch eigenlijk ook heel herkenbaar. Ik herkende dingen in mijn dagelijks leven, die duidelijke raakvlakken met of een oorzaak in het spirituele blijken te hebben. Dat heeft gemaakt dat ik er veel meer voor open sta. Ik heb geleerd veel meer naar mijn gevoel, mijn intuïtie, mijn hart te luisteren. Hier pluk ik inmiddels elke dag de vruchten van. Wat ik hierin heel goed vond, is dat je precies aanvoelde tot hoever ik wilde gaan.

Inmiddels hebben we samen zo’n 12 coaching sessies gedaan. Het afgelopen jaar voelde voor mij als een rollercoaster, met veel ups en downs. Er gebeurde echt heel veel. Maar mede dank zij jou en het Alesa Coachprogramma heb ik mijzelf weer gevonden, op de “rit” gekregen en ben ik klaar voor mijn toekomst. Nog een aantal stapjes te maken, maar ik heb er vertrouwen in dat het 100% goed komt. Ik krijg veel complimenten van anderen dat ik weer zo positief en vol energie ben. Ik ben je hier enorm dankbaar voor!

Zac Durant - Alesa coachprogramma

lichter leven programma

Marieke

Wat ben ik dankbaar voor onze reis samen. We hebben veel van elkaar mogen leren. Als coach geef ik je een dikke 9. Waarom? Omdat je weet wat je doet, omdat je een veilige sfeer creëert, omdat je goed luistert, omdat je super geordend en goed voorbereid bent.  

Het Lichter leven programma is op jouw lijf geschreven, zeker voor de iets meer mentale mens. Je hebt de kracht om spirituele aspecten nuchter over te brengen en daardoor heel toegankelijk te laten zijn. Het is de combinatie van jouw nuchtere to the point insteek en jouw vrouwelijk zachte energie die zorgt voor een prachtig geheel. 

Heidi

In maart 2023 heb ik de stap gezet en contact gezocht met Rosita om te starten met het Lichter Leven programma. Zeker spannend maar met veel enthousiasme zijn we samen begonnen. Het programma heeft mij veel gebracht en daar ben ik zeker trots op! Ik was op zoek naar mijn authentieke zelf waarbij ik mij passie en mijn hart volg en kan genieten. Net zoals iedereen had ik ook mijn eigen belemmeringen, overtuigingen en angsten die je dan tegenkomt. Met het Lichter Leven programma ga je hiermee aan de slag. Je pakt datgeen wat voor jou dient en waar je kracht uithaalt. En dit brengt je steeds verder naar een liefdevol leven. Ik kijk echt terug naar een oude ik en de nieuwe ik. 
Het is een hele mooie en uitdagende reis geweest. 

Ik ben Rosita dankbaar voor het vertrouwen en de veiligheid die ze mij heeft gegeven. Ik ga haar zeker missen. 

Michel

Ik zou Rosita sterk aanbevelen. Zij heeft de “gave” om je snel op je gemak te laten voelen. Als je enige twijfel hebt over het Lichter leven programma, zijn die vrij snel van tafel. Ze is dan ook een grote innovator voor mij geweest die het vak leermeester zeer kundig beheerst. Ze is streng als het moet en lief als het kan.

Dankzij Rosita ben ik weer in contact met mijzelf!

lichtcirkels

De lichtcirkels waren voor mij waardevolle avonden, samen stil staan bij dingen die in ons dagelijks leven spelen, stil te staan bij wat er is. Liefdevolle en professionele begeleiding door Stieneke en Rosita, in meditatie, visualisatie en hoe je naar jezelf kunt kijken en hoe je om kan gaan met de uitdagingen op jouw pad. De kaartjes die we elke keer trokken waren altijd van toepassing op mij op dat moment. Een avondje voor mijzelf in verbinding met anderen.

Ik heb deze avonden als super fijn ervaren. Bij de eerste avond al voelde ik een verbondenheid met de andere deelneemsters. Het voelde bijzonder omdat we al meteen de diepte in gingen. Het leek alsof we elkaar al langer kende. Het waren avonden met een lach en een traan. Zo fijn om met andere vrouwen te delen, te sparren en te ervaren. Stieneke en Rosita leidden deze avonden, dit ging heel natuurlijk en waren gelijkwaardige gesprekspartners en zij deelden ook hun gevoelens/struggles en waar ze mee bezig waren. Ik ging elke avond vol energie en geïnspireerd naar huis!

Ik heb de lichtcirckel als zeer prettig ervaren. De verbinding maken met jezelf en met elkaar, het waren waardevolle avonden voor mij. De goede en fijne begeleiding van Stieneke en Rosita was ook zeer prettig, die je ook weer meeneemt voor verder. Het is bijzonder hoe de kaart die je op de avond trekt jouw inzichten geeft. Bijzondere avonden, een mooi moment voor jezelf, en dankbaar dit te hebben mogen delen met een aantal andere vrouwen.

Inspirerende avonden onder leiding van 2 gedreven, enthousiaste coaches. Mooie inzichten in een sfeer waar je helemaal jezelf kan zijn.

Ik heb de lichtcirkel als een heel warm bad mogen ervaren. Rosita en Stieneke kiezen onderwerpen die je hart, lijf en verstand weer verbinden. Zij kijken ook naar wat er in de groep speelt en tunen in op de behoefte van de deelnemers. Het is echt een aanrader voor iedereen die hulp & stimulatie kan gebruiken om in het dagelijks leven in verbinding met jezelf te blijven.
De avonden met 5 andere vrouwen vond ik enorm waardevol. Het heeft mij veel meer rust gebracht en ook om dingen anders te bekijken.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.