Ervaringen

Ik ervaar in mijn samenwerking met cliënten op sommige momenten pure magie. De kracht van het veld en de intentie om met zichzelf aan de slag te willen gaan. Dit maakt het werk zo mooi!

Ik deel graag mijn ervaring met Rosita als coach tijdens een intuïtieve healingsessie. Ze voelde aanwezig, creëerde een prettige setting, straalde rust uit en begeleidde me heel mooi door de verschillende stappen in de sessie. Ze heeft een zachte manier van communiceren, terwijl ze tegelijkertijd haarscherp is en weet wat ze doet. Ik heb een blokkade los kunnen laten, waardoor meer van mijn levensenergie kon gaan stromen. Hierdoor ervaar ik meer focus, kracht en energie in mijn dagelijkse leven.

Richard

Na ons kort voorgesprekje gingen we samen de sessie in. Je voelde feilloos aan waar we diepte in mochten gaan. En stuurde daar heel mooi op aan. Zodat ik nog een laagje af kon pellen. Krachtig vanuit zachtheid. Ik vond het zo mooi dat ik dingen niet doorhad maar jij die helder aanvoelde. Ik ben je dankbaar dat dit thema voor mij nu zachter voelt. Zodat de energie wat meer flowt op dat gebied in mijn leven. Mocht ik nog een keer een transformatie sessie willen dan kom ik heel graag bij je terug.

Mandy

Tijdens de sessie kreeg ik al meteen een fijn gevoel van vertrouwen en openheid.
Ik kon mijn verhaal dan ook op een kwetsbare manier delen.
Wat zorgde voor een mooie transformatie.
Rosita liet me ervaren dat er een toegankelijkheid is om met zachtheid en zelfacceptatie naar mezelf te kijken.
Zo dankbaar voor 🙏🏽.

Twan

Wat ben ik dankbaar voor onze reis samen. We hebben veel van elkaar mogen leren. Als coach geef ik je een dikke 9. Waarom? Omdat je weet wat je doet, omdat je een veilige sfeer creëert, omdat je goed luistert, omdat je super geordend en goed voorbereid bent.  

Het Lichter leven programma is op jouw lijf geschreven, zeker voor de iets meer mentale mens. Je hebt de kracht om spirituele aspecten nuchter over te brengen en daardoor heel toegankelijk te laten zijn. Het is de combinatie van jouw nuchtere to the point insteek en jouw vrouwelijk zachte energie die zorgt voor een prachtig geheel. 

Marieke

Veranderingstrajecten kunnen best spannend zijn, maar Rosita maakt dat het vertrouwd en veilig voelt. Ik heb er erg veel aan gehad, terwijl het ‘maar’ een paar sessies zijn geweest.

Ik kan Rosita zeker aanbevelen!

Marlene

Rosita is een zeer betrouwbare en integere coach. Zij stelt je erg op je gemak en doet er alles aan om je te helpen. Sommige sessies zijn heel intens.
Door haar rust en vertrouwen kom ik iedere keer weer een stap dichter bij mijn ware zelf.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Martine

Ik zou Rosita sterk aanbevelen.
Zij heeft de “gave” om je snel op je gemak te laten voelen.
Als je enige twijfel hebt over het Lichter leven programma, zijn die vrij snel van tafel.
Ze is dan ook een grote innovator voor mij geweest die het vak leermeester zeer kundig beheerst.
Ze is streng als het moet en lief als het kan.

Dankzij Rosita ben ik weer in contact met mijzelf!

Michel

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.