Wat doe ik?

Als coach begeleid ik jou naar een stuk bewustwording. Wie ben je eigenlijk?
Wat voel je of wat blokkeert jou? Samen gaan we op onderzoek en zo ontstaan er inzichten en mag jouw (levens)energie beter gaan stromen.

Als mens worden wij geboren in een hele pure vorm. Naar mate we ouder worden ontwikkelen we door allerlei ervaringen conditioneringen, fysieke, emotionele en mentale blokkades. We nemen overtuigingen over o.a. vanuit onze opvoeding, onderwijs, werkomgeving en de maatschappij. Als mens passen we ons eenvoudig aan om onszelf geliefd en gewaardeerd te voelen. We leren vaak niet hoe we authentiek en vanuit onze eigen kern door het leven kunnen gaan. Het kan daardoor zijn dat je op een bepaald moment in je leven denkt, is dit het nou? Ik word geleefd, ervaar veel prikkels en raak de aansluiting met mezelf een beetje kwijt. Ik heb veel bereikt, maar ben ik wel ècht gelukkig?

Authenticiteit gaat over het loslaten van alle geconditioneerde lagen, terug naar je werkelijke zelf. Lekker in je vel zitten, het opruimen van blokkades en verwerken van trauma’s, negatieve gevoelens en/of herinneringen. Beperkende en overgenomen overtuigingen bekijken en loslaten. Het gaat ook over bewustzijn ontwikkelen en transformeren op alle lagen, het fysieke, emotionele, mentale maar ook op spiritueel niveau. Voor veel mensen een nog onbekend terrein maar absoluut de moeite waard eens met een open blik te ontdekken.

Intuïtieve coachsessies

Als transformatiecoach mag ik je in dit proces begeleiden. Dit proces vraagt om tijd, inzicht maar ook om een open houding. Van mij als coach maar vooral ook van jou, want besef dat alle antwoorden al in jou zitten. Uiteindelijk brengt dit je dichter bij jezelf en ervaar je meer geluk en bewustwording in het leven.

Ik ga uit van het principe dat we allemaal met elkaar zijn verbonden en dat alle antwoorden al aanwezig zijn in het hier en nu. Ik begeleid je om bij deze antwoorden te komen en geef tijdens de sessies terug wat ik zie, voel en waarneem.

Lichter Leven programma

Ontdek je ware zelf en manifesteer je passies met het Bridgeman Lichter Leven programma. In tien (twee uur durende) sessies, begeleid ik je met transformatiemethoden. We werken aan balans in je mentale, emotionele, fysieke en energetische lichaam.

Je krijgt een werkboek, werkt aan jouw belemmerende overtuigingen, angsten, patronen en blokkades, Waardoor je uiteindelijk waardevolle stappen in je leven integreert. Deze krachtige training mag ik faciliteren als Lichter leven coach vanuit de opleiding tot transformatiecoach bij de Bridgeman Academy.

Alesa coachprogramma

Na een paar jaar met cliënten gewerkt te hebben en door hen geïnspireerd is mijn eigen Alesa coachprogramma ontstaan. Een volledig programma dat modulair is opgebouwd met als basis de 7 bestaanslagen.

We sparren, reflecteren, verdiepen en gebruiken meerdere elementen uit het Lichter leven programma. Verdieping of healing nodig? Dat kan, ik beweeg om jou en jouw thema’s heen. We doen oefeningen en ik breng waar nodig de ontspanning. De sessies zijn afwisselend diepgaand maar vooral informatief, interactief en vaak met wat humor en luchtigheid gebracht.

Coaching voor werknemers

In mijn manier van coachen gaat het hierin niet direct om de aanpak hoe om te gaan met jouw thema’s in het werkveld. Ik ga samen met jou aan de slag met een stuk bewustzijnswording. We gaan samen op onderzoek uit naar het onderliggende, waarom heb je hier zo’n moeite mee? Waar komen deze angsten of blokkades vandaan? Waarom ervaar ik zoveel stress? Wanneer is dit ontstaan? Ligt hier wellicht een trauma aan ten grondslag?

Het vraagt om een open mind, het is voor sommigen wat onbekend terrein omdat ik als coach niet alleen kijk naar het mentale en emotionele aspect. Het gaat ook om het fysieke en energetische deel. Op die manier bekijk ik het vanuit een holistisch geheel.

Mijn missie

Jouw (levens)energie weer laten stromen.

Dit doe ik door jou mee te nemen op reis, samen te ontdekken waar blokkades liggen en hier bewustzijn op te zetten.